Welkom in ons netwerk!
Een ontmoetingsplek voor ondernemende Wageningers, dat is het Business Café. Je hoeft niet per se al ondernemer te zijn. Je bent ook van harte welkom als je een idee hebt en je wilt eens horen wat anderen daarvan vinden.

Het Business Café is de ideale plek om een netwerk op te bouwen. Het is gericht op Food Valley, op zowel ondernemers als wetenschappers die zich bezighouden met de agrifood en life sciences sector. Je ontmoet er ondernemers en collega’s, maar ook deskundigen die je kunnen helpen bij het uitwerken van jouw idee. Denk aan juristen, accountants of faciliterende dienstverleners. Het Business Café is het startpunt van nieuwe initiatieven, misschien ook wel van jouw bedrijf.

Locatie en tijd
Het Business Café start om 17.00 uur op wisselende locaties en soms met workshop/presentatie vooraf. Het café wordt tien keer per jaar gehouden, op de derde donderdag van de maand.

Geďnteresseerd?
Wilt u graag deelnemen aan het eerst volgende Wageningen Business Café, bekijk hier het programma per datum kunt u zich registreren.
Als u maandelijks een uitnodiging wenst te ontvangen, neemt u contact op met ons via deze link.

LinkedIn
De meeste mensen leggen een eerste contact graag persoonlijk, ook in dit digitale tijdperk. Contacten onderhouden om uiteindelijk tot zaken komen, dat kan makkelijk en snel via het online netwerk LinkedIn. Wageningen Business Café heeft een eigen portal.

Nieuws